Tansun Rio Grande, dubbel infraröd terrassvärmare / värmelampa svart

Modell: Rio Grande dobbelt - sort
4,599.00 - SEK

Snygg och stilfull värmelampa - 2 x 1,5 kw - totalt sett 3 kw 

Tansun Rio Grande, dubbel infraröd terrassvärmare / värmelampa svart

Rio Grande värmelampa har en ögonblicklig verkan strax efter att den blir påslagen och utnyttjar värmen betydligt mer effektivt än traditionella värmare.

Mycket mer besparande jämfört med gasvärmare och andra elektriska värmare.. 

Rio Grande terrassvärmare kan användas både utomhus och inomhus. Den kan bland annat användas på följande ställen: Terrassen, idrottshallar, rökrum, kyrkor, stallar, barer och restauranger, lagerhallar m.m..

IP23 märkt, vilket innebär att den får användas utomhus i våta omgivningar. 

Infraröd värme har den fördel att den inte onödigt värmer upp omgivningen. Det vill säga att du får betydligt mer direkt och behaglig värme, plus att förbruket utnyttjas mycket mer effektivt än både gas och traditionell värme. Det betyder ett lägre förbruk och maximalt värmeutnyttjande.

Rio Grande Sorrento är jämförbart med gasvärmare och andra elektriska värmelampor mycket billig i drift. Normalt kostar den ca. 5,50 kr. i timmen i förbruk eftersom värmen utnyttjas maximalt och inget går till spillo. Som jämförelse kostar en gasvärmare ca. 10 - 15 kr. i timmen.

Mycket robust hölje i aluminium. Ytterst professionell kvalitet. Tillverkad i England av Tansun som är en av världens ledande tillverkare inom värmelampor.

Glödlampan har en livslängd på ca 7000 - 10 000 timmar och nya glödlampor kan köpas.

Både controller och fjärrkontroll kan fås som extrautrustning.

Terrassvärmaren kan levereras i antingen svart, vit eller silver.

2 x 1,5 kw - totalt 3 kw 

220 volt

Levereras med stickkontakt och beslag - klar för användning.

Mått: 1265mm x 110mm x 89mm.

Vikt: 6 kg

Är du privatperson och vill handla någon av våra sköna terrassvärmare går det naturligtvis bra. Bara beställ den i shopen som vanligt eller ta kontakt med oss.